EK Voetbal 2021 – Fan Village

11 jun - 11 jul 2021 | Cockerillkaai | Sport / Voetbal

Bekijk de infobrochure

Bestel nu

Omschrijving

Beleef een EK-fanbeleving op unieke locatie!

Op groot scherm zal u alle EK-wedstrijden van de Nationale ploeg live op groot scherm beleven op 4 verschillende locaties in Vlaanderen. Dit is een gratis evenement voor het brede publiek (15.000 fans per wedstrijd). Er worden ideale omstandigheden gecreëerd om de matchen te volgen op een HD megascherm met superieure geluidskwaliteit.

Een gezellige stadionsfeer wordt oproepen voor, tijdens én na de wedstrijden met randanimatie, Dj’s en optredens die zorgen voor een maximale beleving.

 

 

VIP packages

VIP Walking Dinner

Vanaf 4 personen

155 per persoon (excl. BTW)
Drinks

1 Fles Pommery Champagne per 4 personen. Open bar met bieren, frisdranken, wijnen, waters, koffie en thee tot 1u na de wedstrijd.

Food

Fingerfood tijdens de receptie. Uitgebreid walking dinner met een breed aanbod aan koude en warme gerechten. Desserts na de wedstrijd.

Animatie

Supportersgadgets. Randanimatie voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de wedstrijd met BV’s, optredens, vuurwerk, special guests, DJ’s…

Parking

1 VIP-Parkingplaats per 2 personen.

Vip zone

Uniek zicht op het verhoogde VIP deck en VIP Terras op de mensenmassa onder u en het grote scherm. Vanaf 8 personen geniet u van een geprivatiseerde staantafel.

Drukwerk

Stijlvolle digitale uitnodiging met uw bedrijfslogo.