Tour of Flanders – Business Academy

05 apr 2019 | Oudenaarde | Sport / Wielrennen

Omschrijving

Peloton en Flanders Classic pakten vorig jaar uit met een gloednieuw concept in de week voor de Ronde van Vlaanderen. De ‘Tour of Flanders Business Acadamy‘ is een evenement waar business, society en cycling in elkaar samensmelten tot een buitengewone beleving.

En ook dit jaar keer de Business Academy terug! Tijdens de ‘Tour of Flanders Business Pelotons’ fiets je de finale van de Ronde van Vlaanderen (70 of 100 km), maakt u kennis met andere sportieve bedrijfsleiders, biedt u uw gasten een unieke beleving aan, wordt u culinair verwend én luistert u naar een uiteenzetting van onze keynote speaker Chris Cowart (Singularity University), futurist en innovatie-expert én tevens fervent fietser.

We fietsen in pelotons met begeleiding inzake veiligheid en snelheid. Je kan ter plaatse kiezen voor het peloton dat best bij jouw ambities en mogelijkheden past.

VIP packages

Flanders Business Ride

295 per persoon (excl. BTW)
Programma

08u30 - Ontvangst en Flandrien ontbijt
10u00 - Grand Départ Pelotons
14u00 - Douchen & opfrissen
15u00 - Cocktail & gastronomy
16u30 - Keynote speaker Chris Cowart
17u15 - Afsluitende receptie
19u00 - Einde, veilig terug naar huis

Food

Ontvangst en Flandrien ontbijt in de gloednieuwe Sporthal Rode Los. Na de Tour of Flanders wordt u een cocktail en healthy gastronomy aangeboden. De dag word afgesloten met een afsluitende receptie.

Animatie

Keynote speaker Chris Cowart (Singularity University)

Vip zone

Douchen & opfrissen in Sporthal Rode Los, nadien shuttle naar de VIP tent aan de aankomst van de Ronde van Vlaanderen.