Dinner in the Sky

22 mei - 22 jun 2025 | Waterloo | Culinair / Culinair

Bekijk de infobrochure

Bestel nu

Omschrijving

Gastronomisch topconcept
32 Dagen - 32 Chefs

Bezorg jouw zakenrelaties een adembenemende ervaring in 2025 waarbij gastronomie en totaalbeleving centraal staan.

Welcome to Dinner in the Sky!

Van 22 mei tot en met 22 juni strijkt het meest spectaculaire en spraakmakende culinaire event ter wereld neer in Waterloo.

De combinatie van een prachtig gedekte tafel op 50 meter hoogte met een oogstrelend uitzicht over de historische site van Waterloo maakt dit jaar van Dinner in the Sky een ware ‘match made in heaven’.

Ben je nog op zoek naar een verrassende setting voor een client event, productpresentatie of team incentive met de collega’s in 2025?
Laat jouw genodigden dan omverblazen door de beste sterrenchefs van België, een zomerse sfeer en verrassende animaties.

Michelin-sterrenchefs | Line-up 2025

22 mei : Yves Mattagne : Villa Lorraine**
23 mei : Wout Bru : Le Grand Verre*
24 mei : Giovanni Bruno – Senzanome*
25 mei : Julien Hauspie – Max & Moi
26 mei : Stéphanie Thunus : Au Gré du Vent*
27 mei : Marie Trignon : La Roseraie*
28 mei : Isabelle Arpin : Auberge De Leignon
29 mei : Alain Bianchin* – Alain Bianchin*
30 mei : Mélanie Englebin – Cecila
31 mei : Malory Gabsi*
1 juni : Axel Colonna : Centpourcent*
2 juni : Filip Claeys : De Jonkman**
3 juni : Manon Schenk : La Table de Manon*
4 juni : Martin Volkaerts : L’Amandier
5 juni : Mathieu Vandevelde : Le Roannay*
6 juni : Kevin Lejeune *
7 juni : Julien Malaisse : Pré de chez vous*
8 juni : Ralf Berendsen**
9 juni : Cyril Molard** & Theo Kopp: Ma langue sourit**
10 juni : Tanguy De Turck : Le Vieux Chateau*
11 juni : Christophe Hardiquest : Menssa*
12 juni : Alexandre Ciriello : L’Horizon : Young Chef of the Year
13 juni : Bekendmaking chef volgt binnenkort
14 juni : Philippe Meyers*
15 juni : Grégoire Gillard – Barge*
16 juni : Alexandre Dionisio : Villa in the Sky*
17 juni : Glenn Verhasselt : Sir Kwinten**
18 juni : Eric & Alain Boschman + Gérald Wathelet : Le Grand Ryeu
19 juni : Erik Lindelauf – La Truffe Noire
20 juni : Benoit Neusy – L’impératif D’Eole*
21 juni : Bekendmaking chef volgt binnenkort
22 juni : Jimmy Colodoro : Bistro Racines*

VIP packages

Dinner in the Sky

Reservatie mogelijk vanaf 4 pers.

Uw client event tijdens Dinner in the Sky
Mogelijkheid om het volledig platform te privatiseren.
Capaciteit: 32 pers.

325 per persoon
(excl. BTW)
Programma

Lunch:
11:30 > 15:00

Diner 1:
18:00 > 21:30

Diner 2:
20:30 > 24:00


Drinks

  • Champagne receptie
  • Aangepaste wijnen
  • Waters, koffie & thee
  • Afterdrink in de VIP Lounge

Food

  • Amuses
  • Gastronomisch 4-gangen diner
  • Bereid door een Michelin sterrenchef

 

Tickets

  • Gepersonaliseerde uitnodiging & menukaarten

Parking

Inbegrepen

Vip zone

  • Reserveer één of meerdere individuele tafeltjes van 4 personen.