Bezorg jouw zakenrelaties een adembenemende ervaring in 2025 waarbij gastronomie en totaalbeleving centraal staan.
Welcome to Dinner in the Sky!
Van 22 mei tot en met 22 juni strijkt het meest spectaculaire en spraakmakende culinaire event ter wereld neer in Waterloo.
De combinatie van een prachtig gedekte tafel op 50 meter hoogte met een oogstrelend uitzicht over de historische site van Waterloo maakt dit jaar van Dinner in the Sky een ware ‘match made in heaven’.
Ben je nog op zoek naar een verrassende setting voor een client event, productpresentatie of team incentive met de collega’s in 2025?
Laat jouw genodigden dan omverblazen door de beste sterrenchefs van België, een zomerse sfeer en verrassende animaties.
Michelin-sterrenchefs | Line-up 2025
Yves Mattagne (Villa Lorraine**), Wout Bru (Le Grand Verre*), Filip Claeys (De Jonkman**), Stéphanie Thunus (Au Gré Du Vent*), Philippe Meyers (Restaurant Philippe Meyers*), Jimmy Collodoro (Bistro Racine*), Grégoire Gillard (Barge*), Glen Verhasselt (Sir Kwinten**), Giovanni Bruno (Senzanome*), Alexandre Dionisio (Villa in the Sky*), Guillaume Dessart (La Ligne Rouge), Alexandre Cirielo (L’Horizon – G&M Young Chef of the Year), Louis Verstrepen (Da Mimmo*), Christophe Pauly (Le Coq aux Champs*), Martin Volkaerts (L’Amandier), Isabelle Arpin (La Table Nomade), Tanguy De Turck (Le Vieux Château*), Axel Colonna (Centpourcent*), Erik Lindelauf (La Truffe Noire), Julien Malaisse (Pré de chez vous* – Michelin Young Chef of the Year), Philippe Fauchet (Philippe Fauchet*), Dimitri Marit (Maison Marit*) , Eric & Alain Boschman (Le Grand Ryeu), Benjamin Laborie (La Table*), Bart De Pooter (WILD|n*)
Reservatie mogelijk vanaf 4 pers.
Uw client event tijdens Dinner in the Sky
Mogelijkheid om het volledig platform te privatiseren.
Capaciteit: 32 pers.