.

Geef je de voorkeur aan een beleving met jouw genodigden in een exclusieve en geprivatiseerde omgeving? Onze experiences zijn het ultieme antwoord voor wie inzet op verbondenheid en zijn gasten wenst te verrassen met een persoonlijke inviatie voor een onvergetelijke dag. Met onze gekende “Gracias touch” realiseren we het perfecte kader waarbinnen je kan netwerken op informele manier en samen een bijzondere ervaring kan delen. Maak kennis met onze verschillende concepten voor kleine en middelgrote groepen waarbij je zowel het thema, de activiteit alsook de locatie zelf kan bepalen. Een menukaart die als het ware volledig kan worden gepersonaliseerd op basis van je eigen voorkeur en budget.

Deze experiences geven terug vorm aan corporate hospitality waarbij emoties en zintuigen kunnen genieten van culinaire prikkels en de interactie met de aanwezige genodigden. Kortom, de functionaliteit van de digitale wereld maakt opnieuw plaats voor een omgeving waar businnes wordt gedreven door menselijke verbinding.

Doordat we bij deze experiences de kaart trekken van kleine en middelgrote groepen zijn de omstandigheden perfect beheersbaar om alle geldende veiligheidsmaatregelen toe te passen. Een allesomvattende veiligheidsgids zorgt ervoor dat uw genodigden veilig en bovenal onbezorgd kunnen genieten van een bijzondere ervaring te midden van een unieke ambiance.

Flexibele datum Oesterij Yerseke Culinair Prijs op aanvraag
Flexibele datum Kunstgalerijen Culinair Prijs op aanvraag
Flexibele datum Naar keuze Sport Prijs op aanvraag
Flexibele datum Bree Sport Prijs op aanvraag
Flexibele datum Baal Sport Prijs op aanvraag
Flexibele datum Erkend VYF Centrum Sport Prijs op aanvraag
Flexibele datum Circuit Spa-Francorchamps Sport Prijs op aanvraag
Flexibele datum De Ardennen Culinair Prijs op aanvraag
Flexibele datum Wijnkasteel Genoelselderen Culinair Prijs op aanvraag

U blijft graag op de hoogte van de laatste nieuwe events?

Vul dan hieronder uw e-mailadres in om in te schrijven op onze nieuwsbrief.