Dinner in the Sky

30 mei - 23 jun 2024 | Brussel & Limburg | Culinair / Culinair

Bestel nu

Omschrijving

Gastronomisch topconcept

Dinner in the Sky zorgt ook dit jaar voor de perfecte setting met een prachtig gedecoreerde tafel op 50 meter hoogte en een resem Michelin-sterrenchefs aan het fornuis.

2 toplocaties

In 2024 kan je exclusief genieten van Dinner in the Sky op twee unieke locaties, elk met hun eigen charme en sfeer.

Reserveer je plek van 30 mei tot 23 juni aan de voet van het Atomium in Brussel. Daarna strijkt het concept neer bij Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen, van 7 tot 15 september.

Bevestigde Michelin-sterrenchefs | Brussel

30 mei

Yves Mattagne – Villa Lorraine**


31 mei
Stéphanie Thunus – Au Gré Du Vent*


1 juni
Philippe Meyers – Restaurant Philippe Meyers*


2 juni
Jimmy Collodoro – Bistro Racine*


3 juni
David Martin – La Paix**


4 juni
Glen Verhasselt & Yanick Dehandschutter – Sir Kwinten**


5 juni
Thijs Vervloet – Colette**


6 juni
Kevin Lejeune – La Canne en Ville*


8 juni
Giovanni Bruno – Senzanome*


9 juni
Alexandre Dionisio – Villa in the Sky*


10 juni
Jo Grootaers – Alter* (Lunch)
Guillaume Desart – La Ligne Rouge (Dinners)


11 juni
Kris De Roy – Hofke Van Bazel*


12 juni
Alexandre Cirielo – L’Horizon
Young Chef of the Year 2023


13 juni
Louis Verstrepen – Da Mimmo*


14 juni
Wout Bru – Le Grand Verre*


15 juni
Christophe Pauly – Le Coq aux Champs*


16 juni
Martin Volkaerts – L’Amandier
Dinner in the Sky Revelation


17 juni
Viki Geunes ’t Zilte*** (Lunch)
Isabelle Arpin – La Table Nomade (Dinners)


18 juni
Tanguy De Turck – Le Vieux Château*


19 juni
Axel Colonna – Centpourcent*


20 juni
Erik Lindelauf – La Truffe Noir


22 juni
Julien Malaisse – Pré de chez vous*
Young Chef of the Year by Michelin


23 juni
Mallory Gabsi – Top Chef Finalist


VIP packages

Dinner in the Sky

BRUSSEL: Atomium | 30 mei > 23 juni
LIMBURG: Landcommanderij Alden Biesen | 7 > 15 september

Reservatie mogelijk vanaf 4 pers.

Uw client event tijdens Dinner in the Sky
Mogelijkheid om het volledig platform te privatiseren.
Capaciteit: 32 pers.

325 per persoon
(excl. BTW)
Programma

Lunch:
11:30 > 15:00

Diner 1:
18:00 > 21:30

Diner 2:
20:30 > 24:00


Drinks

  • Champagne receptie
  • Aangepaste wijnen
  • Waters, koffie & thee
  • Afterdrink in de VIP Lounge

Food

  • Amuses
  • Gastronomisch 4-gangen diner
  • Bereid door een Michelin sterrenchef

 

Tickets

  • Gepersonaliseerde uitnodiging & menukaarten

Parking

Inbegrepen

Vip zone

  • Reserveer één of meerdere individuele tafeltjes van 4 personen.